Υλικά για 1 άτομο
1 τσιπούρα καλά καθαρισμένη
αλάτι, πιπέρι
φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
σέλινο ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά
1 σελινόριζα κομμένη σε λεπτές φέτες
1/3 ενός νεροπότηρου ελαιόλαδο
Βήματα
Καθαρίζετε τη τσιπούρα και τη αλατίζετε.
Σ’ένα τηγάνι με λίγο νερό, ρίχνετε ψιλοκομμένα τα φρέσκα κρεμμύδια, το σέλινο, το μαϊντανό, τη σελινόριζα και την κόκκινη πιπεριά, ενώ ανακατεύετε διαρκώς.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και αφήνετε να βράσουν για ένα δεκάλεπτο.
Προσθέτετε την τσιπούρα, αφήνετε για λίγο να μαγειρευτεί και σερβίρετε.